The 2-Minute Rule for Mazaj
The 2-Minute Rule for Mazaj
Blog Article
فواید و کاربرد طب سوزنی: طب سوزنی چه بیماریهایی را درمان میکند؟
مواد دیگر: سس، سوسیس و کالباس، ماکارونی و غذاهای کنسروی
تأثیر مزاج روی جسم کاملا ثابت شده است. مزاج، طبع یا خلط برآیند تاثیر محیط و ارکان مادی هستی در یک گیاه، حیوان یا انسان است.
يمكنك تجربة مختلف النكهات واكتشاف ما يناسبك وما يعجب ذوقك الشخصي.
سقراط فیلسوف بزرگ یونانی، همه غذاها را در چهار دسته گرم، سرد، خشک و تر قرار میداد. او اعتقاد داشت که سلامتی و نبود بیماری به حفظ تعادل، بین این چهار دسته بستگی دارد.
به گفته محققان مزاج شناسی در طب سنتی، هر کدام از اعضا بدن مزاج مخصوص به خود دارند:
Set up the free On line Radio Box application on your smartphone and pay attention to your favorite radio stations on the web - where ever you will be!
افراد دارای مزاج سرد و تر نیز تمایل به غذاهای گرم مثل موز و شیرینیجات دارند. این افراد زیاد به سراغ ترشیجات نمیروند.
ممکن است با مشکلاتی مثل عدم توجه و تمرکز یا فراموشی دست و پنجه نرم کنند. افرادی که مزاج گرم و تر یا دموی دارند، معمولا در ظاهر، بدن درشتی دارند. پوست آنها نیز سرخ و سفید بوده و موهای پرپشتی دارند. در دسته افراد خوش خواب قرار میگیرند و پوستشان نرم و مرطوب است.
افرادی که مزاج سوداوی دارند، طبع آنها سرد و خشک بوده و باید با رعایت رژیم غذایی مناسب تعادل را در بدن خود برقرار نمایند. طبیعی است که این تعادل با مصرف مناسب اقلام خوراکی گرم و تر به وجود میآید. بهتر است این افراد یک وعده از روز خود را به غذاهایی مثل آبگوشت، آش، سوپ، حبوبات و… اختصاص دهند. اصلا کار سختی نیست و به راحتی میتوان انواع خورشتها را با حبوبات تهیه نمود.
افراد دارای مزاج صفراوی یا طبع گرم و خشک در ظاهر هیکل لاغری دارند و پوست آنها متمایل به رنگ زرد است. بسیار گرمایی هستند و در فصول گرم سال کلافه میشوند. همچنین در این مواقع مشکل خشکی دهان و تشنگی زیاد دارند. قد بلند هستند و صورتشان کشیده است. بدن آنها به دلیل ویژگیهایی که دارند کم مو مزاج بوده و بینی بزرگ و چشمان ریزی دارند.
از نظر طب سنتی، شناخت مزاج اهمیت زیادی دارد؛ چراکه رژیم غذایی و سبک زندگی مناسب افراد را تعیین میکند. حتی گفته میشود که احتمال ابتلا به بیماریها در مزاجهای مختلف، یکسان نیست.
مزاج شناسی در طب سنتی راههای تشخیص آسانی دارد. یکی از این روشها برآورد میل به انواع غذاها است. پس نوع مزاج را میتوان با توجه به تمایلات نسبت به غذاها تشخیص داد.
۱ تاریخچه ۲ در ایران ۳ انتقاد ۴ تأثیر و میراث ۵ در منابع قدیم ۶ واژهنامه ۷ پانویس ۸ جستارهای وابسته ۹ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات مزاج (طب سنتی)